İstanbul’da Aynı Gün Servis Hizmetini Electrolux Servisi ile Yaşayın!

Beyaz eşya dünyasının kaliteli adreslerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkan Electrolux ülke genelinde sunduğu servis hizmetleri ile de adından sıkça söz ettirmeye ve kaliteyi bu anlamda da ortaya koymaya devam ediyor. Electrolux gibi güçlü bir marka servis hizmetlerinde de oldukça etkili çalışmalar yapıyor ancak son dönemlerde patlama yapan özel servis firmalarına ayrı bir parantez açmak gerekli diye düşünüyorum.

Yetkili servisler elbette tecrübesi ile göz dolduruyor ancak sürekli yoğun olan bu firmalara ulaşmak çok kolay olmuyor. Özel servisler tüm yoğunluğa rağmen sizlere geri dönüş yapıyor çünkü müşteri memnuniyeti konusunda yetkili servislerden çok daha ilgili davranıyorlar ve bunu sizler de hizmet aldığınızda ya da almak istediğinizde çok net bir şekilde fark edebilirsiniz. Özel İstanbul Electrolux Servis benim bu konuda güvendiğim ve müşteri memnuniyeti konusunda şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadığım adreslerden bir tanesi!

Çok önceleri aldığım servis hizmetinden memnun kalmadığımı ve ürünün hala sorunlu olduğunu belirttim, aynı gün içerisinde ekipler gelerek gerekli kontrolleri yaptılar ve hatanın bende olmasına rağmen hiçbir ücret almayarak servis hizmetlerini tamamladılar. Müşteri memnuniyeti bir kurum için büyük önem arz etmelidir ve bu firma için müşteri memnuniyeti her şeyden önce geliyor. Özel Pendik Electrolux Servis firmasına ulaşmak için sizler de çağrı merkezi telefonlarını kullanabilirsiniz veya Electrolux servis talebi seçeneği ile site üzerinden kendilerine ulaşabilirsiniz.

Call Now ButtonServis Çağır
Profilo-servis.com Altusservis.net Baymak Servisi Demirdöküm Servisi Kombicozum.com Arizacozum.com